UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca UVemprén LAB - StartUP, un programa d'emprenedoria per a desenvolupar les idees de negoci de l'estudiantat de la UV dotat amb 10.000 € en ajudes

  • July 19th, 2023
La Universitat de València convoca UVemprén LAB - StartUP, un programa d'emprenedoria per a desenvolupar les idees de negoci de l'estudiantat de la UV dotat amb 10.000 € en ajudes

Ja pots realitzar la inscripció per a participar en la primera edició d'UVemprén LAB - StartUP, un programa formatiu intensiu en “desenvolupament d'idees de negoci” dirigit a l’estudiantat d’estudis oficials de grau i màster de la Universitat de València matriculat en el curs acadèmic 2022-2023, així com l’estudiantat titulat que va finalitzar els estudis fa menys de cinc cursos acadèmics. que compte amb una idea de negoci.

L'objectiu és accelerar projectes emprenedors de l'estudiantat amb un model de negoci validat o donar suport al desenvolupament d'un producte mínim viable o servei sense tenir l'empresa constituïda. Qualsevol estudiant interessat en la innovació, el disseny de serveis i l'aprenentatge innovador pot participar.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca aquestes ajudes gràcies a la subvenció rebuda per la Universitat de València de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana per a impulsar el Campus de l’Emprenedoria Innovadora i Sostenible #LLAMP#5UCV.

El programa s'estructura en dues fases que es celebraran entre el 25 i el 29 de setembre.

  • La primera fase constarà d'una sèrie de tallers formatius en emprenedoria orientats al desenvolupament de les idees de negoci de les persones participants.
  • La segona fase se centrarà en la presentació dels projectes emprenedors en sessió pública per a la seua avaluació per part de la Comissió d'avaluació. Entre els presentats se seleccionaran tres projectes, de tal manera que el primer seleccionat rebrà una ajuda econòmica de 5.000 € mentre que els altres dos rebran una ajuda de 2.500 € cadascun.

Es podrà participar de manera individual o en equips formats entre 2 i 5 persones.

Procediment d’inscripció fent clic ací