UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València guanya tres premis al Focus Pyme

  • November 6th, 2019
Image de la noticia

Tres de les sis candidatures enviades per la Universitat de València han estat premiades en la 14a Edició de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana celebrat a la ciutat d'Elx.

Aquest esdeveniment s'ha consolidat com la major trobada emprenedora de la Comunitat Valenciana i un fòrum empresarial de referència en tendències empresarials.

En aquests premis, en el marc del concurs 5UCV Startup, sis candidatures enviades per la Universitat de València competien amb les candidatures de la resta d'universitats públiques valencianes.

L'empresa Dawako Medtech S.L. ha resultat guardonada en la categoria STARTUP amb un premi en metàl·lic de 5.000 €. Es tracta d'una empresa de dispositius mèdics fundada al juliol de 2018 pels socis Agustín Maciá Barber i Sergio García Herreros (socis fundadors), i establerta en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) amb la visió d'habilitar un nou paradigma en el camp de la Imatge Biomèdica per a la Medicina de Precisió i la Salut Digital.

En la categoria JUNIOR ha resultat guardonat el projecte MYLIIT, una signatura de moda online espanyola especialitzada en tallaje petite, projecte presentat per Clara Guillén Galà i Ana Solsona Arrufat, amb un premi de 750 €.

Finalment, en aquesta mateixa categoria, el projecte presentat per Gaia Nexus ha resultat també premiat. Es tracta d'un projecte desenvolupat en l'àrea de la tecnologia mèdica. Mitjançant un pegat adhesiu reutilitzable, el pacient pot administrar-se la medicació còmodament des de la seva casa. Aquesta idea ha estat desenvolupada per María Rus, José Hernández Chiquillo i María Cholví Simó, i el suport de diverses persones que també han col·laborat.

Enhorabona a totes les persones premiades.