UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el període de preinscripció per a participar en UVemprén LAB, un programa d'emprenedoria per a desenvolupar les idees de negoci de l'estudiantat de doctorat de la UV dotat amb 10.000 € en ajudes

  • March 20th, 2023
Image de la noticia

Ja pots realitzar la preinscripció per a participar en la primera edició d'UVemprén LAB, un programa formatiu intensiu en “desenvolupament d'idees de negoci” dirigit a l'estudiantat de doctorat de la Universitat de València que compte amb una idea de negoci. L'objectiu és accelerar projectes emprenedors de l'estudiantat amb un model de negoci validat o donar suport al desenvolupament d'un producte mínim viable o servei sense tenir l'empresa constituïda. Qualsevol estudiant interessat en la innovació, el disseny de serveis i l'aprenentatge innovador pot participar.

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca aquestes ajudes gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana per a impulsar el campus emprenedor innovador i sostenible #LLAMP#5UCV.

El programa s'estructura en dues fases que es celebraran entre el 22 i el 26 de maig.

  • La primera fase constarà d'una sèrie de tallers formatius en emprenedoria orientats al desenvolupament de les idees de negoci de les persones participants.
  • La segona fase se centrarà en la presentació dels projectes emprenedors en sessió pública per a la seua avaluació per part de la Comissió d'avaluació. Entre els presentats se seleccionaran tres projectes, de tal manera que el primer seleccionat rebrà una ajuda econòmica de 5.000 € mentre que els altres dos rebran una ajuda de 2.500 € cadascun.

Es podrà participar de manera individual o en equips formats entre 2 i 5 persones. Places limitades.

Realitza la teua preinscripció fent clic ací

+ info en la pàgina web del programa