UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el termini d'inscripció per al programa Explorer Primera Edició 2023

  • December 3rd, 2022
Obert el termini d'inscripció per al programa Explorer Primera Edició 2023

Ja és possible formalitzar la inscripció en el programa Explorer 2023, que patrocina Santander Universidades a través de Santander X i en el qual participa la Universitat de València com Explorer Space. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'ajudar l'estudiantat universitari a connectar amb el seu futur, experimentant l'emprenedoria com a opció professional i com a forma d'independència econòmica.

Durant 12 setmanes, les persones participants treballaran en la seua idea, transformant-la en una solució que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es convertisquen en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Es pot participar en solitari o en un equip de 5 persones com a màxim.

Explorer està dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món, així com a qualsevol estudiant que vulga entendre els beneficis i oportunitats que ofereix emprendre, sempre en un espai de seguretat en el qual està permés equivocar-se i en el qual no fa falta saber res d'empreses i negocis per a poder avançar. També és un programa pensat per a persones emprenedores que vulguen validar si les seues solucions poden tindre impacte en la societat.

La Primera Edició 2023 d'Explorer es desenvoluparà entre el 30 de gener i el 30 d'abril de 2023. Una formació de 12 setmanes que no suposarà cap cost per als i les participants, ja que és finançada per Santander Universidades. El format de la formació será online.

Per a participar en Explorer és necessari completar el formulari d'aplicació amb la informació sobre la persona participant i el seu projecte. Si s'aplica en equip, cada membre del mateix haurà de completar la seua sol·licitud i solo el líder del projecte haurà d'identificar-se com a tal. Tota la informació sobre el programa i el procés d'inscripció es pot trobar en aquest enllaç. El termini de sol·licitud estarà obert fins al 13 de desembre de 2022.