UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la convocatòria per a participar en el concurs d'emprenedoria femenina Ingenia UV, patrocinat per la Generalitat Valenciana

  • June 28th, 2024
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València convoca 25 ajudes per a participar en el programa formatiu i optar als premis de la tercera edició del programa Ingenia UV.

La Universitat de València i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme destinen 3.000 € en premis, que es repartiran en un primer premi de 1.500€ i dos premis de 750 € cadascun.

Està adreçat a estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculades en els cursos acadèmics 2023-2024 o 2024-2025.

L’objectiu del programa és reunir talent femení i brindar l’oportunitat a les participants d’adquirir formació per a desenvolupar idees de negoci innovadores. 

El programa, que se celebrarà del 2 al 4 d’octubre de 2024, s’estructura en dues fases. La primera consta d’una sèrie de tallers formatius en emprenedoria orientats al desenvolupament de les idees de negoci de les participants. La segona fase se centra en la presentació dels projectes emprenedors en sessió pública perquè siguen avaluats per la comissió d’avaluació. 

El termini d’inscripcions finalitza el 15 de setembre de 2024.

Tota la informació de la convocatòria i el procediment d’inscripció es pot trobar en aquest enllaç.