UVemprénUniversitat de València Logo del portal

S'inicia el programa MindInnFood & MindInnFeed Universitat de València amb excel.lent acollida de l’estudiantat de la Facultat de Farmàcia

  • December 2nd, 2022
Image de la noticia

La vesprada del 25 de novembre de 2022 es va iniciar el curs MindInnFood and MindInnFeed sobre innovació i emprenedoria al sector agroalimentari de nutrició i dietètica de la mà de la professora Dra. Cristina Juan junt als companys del projecte de l'àrea de Nutrició i Bromatologia i de l'àrea de Toxicologia de la Universitat de València i la participació d'UVEmpren (Dr. Pau Sendra), Banco Santander, PsicoForma (Dr. David Martínez).


Al llarg de 5 sessions l'estudiantat dels graus de Nutrició Humana i Dietètica, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Ciències Gastronòmiques i Doble Grau de Farmàcia i Nutrició de la Facultat de Farmàcia s'enriquirà amb els vint-i-cinc experts que hi participen i les novetats al sector alimentari. Des d'un vessant més conscient a l'alimentació, el «mindful eating» els permetrà treballar la creativitat i el ventall d'opcions nutricionals i agroalimentàries. El curs conclourà amb tres premis per als millors projectes d'innovació que presentaran els participants. 
En aquesta primera sessió s'inicià l’estudiantat a la pràctica Mindfulness amb David Martínez de PsicoForma, integrant els principis bàsics d'aquesta eina fonamental en el procés creatiu i atencional, parant especial interés al menjar i als procesos de decisió que influeixen en les conductes d'ingesta. Es finalitzà la sessió amb una activitat per treballar la creativitat i la ideació amb Pau Sendra, a la vegada que els estudiants van establir dinàmiques de treball respectuoses i saludables.

Un curs amb la participació d'empreses punteres al sector agroalimentari com: Importaco, Vickyfoods, CarnicasMartínez, Ecoespirulina, Agrosingularity, Monpla, Malferida, NathuralGreatness, PsicoForma

Per a més informació podeu fer clic a aquest enllaç.