UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Una empresa participant en programes UVemprén, entre les beneficiàries de les ajudes de suport a empreses innovadores VLC Startup del Parc Científic de la Universitat de València

  • March 28th, 2023
Image de la noticia

Es lliuren les ajudes de programa de suport a empreses innovadores VLC Startup 2023. Entre les empreses beneficiàries es troba un projecte que han participat en programes organitzats per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

El programa VLC Startup té com a objectiu concedir ajudes econòmiques i espais de treball en el PCUV a diferents empreses emergents. La convocatòria 2023 inclou dues modalitats, una modalitat «Laboratori», que concedeix una ajuda de 3.000 € i la cessió d'ús d'un espai de laboratori en el Parc Científic durant 12 mesos; i una modalitat «Llavorer», que atorga una ajuda de 1.500 € i la cessió d'ús d'un espai de treball en el Planter del PCUV durant 12 mesos.

En aquesta última categoria, entre les sis empreses beneficiàries s'inclou Robinfy, que va formar part de diferents programes organitzats per la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén).

Robinfy és una empresa nascuda al setembre de 2022 que l'activitat de la qual és proporcionar accés senzill a l'execució de procediments en defensa del dret del consumidor afectat per abusos de grans corporacions.

Amb aquest reconeixement del programa VLC Startup, Robinfy tindran l'oportunitat de continuar desenvolupant-se i implementar-se com a idees de negoci viables.