UVemprénUniversitat de València Logo del portal

XI edició del concurs “5UCV STARTUP”: fins a 3.500 € per als millors projectes emprenedors i trajectòries empresarials vinculats amb la Universitat de València

  • May 22nd, 2024
XI edició del concurs “5UCV STARTUP”: fins a 3.500 € per als millors projectes emprenedors i trajectòries empresarials vinculats amb la Universitat de València

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, convoca aquest concurs, finançat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme en el marc del projecte CAMPUS 5UCV: Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

En la convocatòria poden participar empreses amb una antiguitat màxima de tres anys (categoria StartUp), i persones emprenedores amb un projecte empresarial encara no constituït com a empresa (categoria Junior). En ambdós casos, almenys una de les persones fundadores de l’empresa o del projecte d’innovació ha de ser egressada, estudiant o titulada per la Universitat de València.

La Universitat de València seleccionarà, en una primera fase, dues candidatures per modalitat, que seran guardonades amb premis de 1.000€ per a la categoria StartUp i 750€ per la categoria Junior. Aquestes quatre candidatures competiran en la segona fase en un concurs interuniversitari amb les seleccionades per les cinc universitats públiques valencianes.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el pròxim 7 de juliol. Tota la informació sobre la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç.