UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Innotools: Avaluació pilot

Una prova pilot és una posada en pràctica d'un experiment tendiente a considerar les possibilitats d'un determinat desenvolupament posterior. En el nostre cas, hem dissenyat aquesta eina perquè sigues capaç d'avaluar una primera posada en escena del teu determinat projecte amb la intenció de considerar les facilitats d'implementació.
L'hem cridat avaluació pilot perquè es pot usar en innombrables contextos com una forma de limitar efectes negatius, perdudes econòmiques, recursos, temps, etc.
Si l'avaluació pilot té conseqüències positives ens animarem a prosseguir amb el projecte; cas contrari, per molt que ens agrade la idea, hem de considerar seriosament deixar-la de costat o modificar l'enfocament per a tornar-ho viable.
En qualsevol cas, aquesta eina funcionarà adequadament, com un primer pas per a aconseguir informació pertinent. Tingues en compte també que l'esforç invertit a implementar l'avaluació pilot també pot convertir-se en un valuós capital de la idea, una vegada que la mateixa siga reeixida, ja es podran aconseguir majors suports de tercers.