Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València obri la inscripció a les proves d'acreditació de coneixements de llengües estrangeres per a la convocatòria de juny

  • Gabinet de la Rectora
  • 4 五月 de 2021
EL CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA OBRI LA INSCRIPCIÓ A LES PROVES D'ACREDITACIÓ DE CONEIXIMENTS DE LLENGÜES EXTRANGERES PER A LA CONVOCATÒRIA DE JUNY
Banc d'imatges

Fins el proper 21 de maig estarà obert el termini d'inscripció per a l'acreditació dels nivells B1, B2 i C1 d'anglès i del B2 de francés, per a les Proves d'Acreditació de Coneixements de Llengües Estrangeres. Els treballadors i l'alumnat de la Universitat compten amb una rebaixa del 50% del preu en la inscripció.

Fins el pròxim 21 de maig, tot aquell qui vulga obtindre l'acreditació oficial dels nivells B1, B2 i C1 d'anglès, així com el B2 de francès, pot inscriure's ja al Centre d'Idiomes de la Universitat de València per a realitzar les Proves d'Acreditació de Coneiximents de Llengües Estrangeres (PACLE) a la convocatòria del mes de Juny.

Estes proves permeten aconseguir les principals certificacions oficials en llengües estrangeres necessàries per a obtindre algunes llicenciatures, estudis de postgrau, màsters, beques i, per suposat, per a poder realitzar cursos a l'extranger via el Programa Erasmus o qualsevol altre programa d'intercanvi.

Els exàmens que realitza el Centre d'Idiomes de la Universitat de València estàn avalats per l'Associació de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior, mitjançant el segell CertAcles, i reconeguts per la CRUE (la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles), i per la mateixa Generalitat Valenciana i els governs autonòmics d'Aragó, Canaries, Castella-Lleó, Catalunya, Galicia, Madrid, Mùrcia, i pel Ministeri de Defensa del Govern d'Espanya. 

Durant les 3 pròximes setmanes romandrà obert el termini d'inscripció al Centre d'Idiomes de la Universitat de València per al públic en general. El preu establit de cadascuna de les proves és de 120€, amb una rebaixa del 50%, es a dir, 60€, per als alumnes del centre i per als treballadors, professors i alumnes de la Universitat de València. Les proves es desenvoluparan els dies 22, 23 i 25 de Juny.

Qualsevol persona interesada pot consultar el nostre web www.centreidiomes.es i descarregar-se la corresponent fitxa d'inscripció, la qual una vegada omplida deurà de ser presentada a la Secretaria del Centre d'Idiomes, al carrer Serpis, 25 de València. En el lloc web del Centre d'Idiomes es poden consultar també les “Guies del Candidat” per a cadascun dels nivells de estes proves així com models específics d'exàmens i proves d'audio.

L'horari de Secretaria del Centre d'Idiomes de la Universitat de València és, de dilluns a dijous, de 10 a 13 hores pel matí i de 16:30 a 19:30 per la vesprada. Els divendres, només de matí: de 10 a 13 hores. Més informació, al nostre web www.centreidiomes.es o al telèfon 96 306 77 81