UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Programa Col·laboracció 2022

2a Edició (2022)

 

⇒ Ets estudiant o titulat/a universitari/a amb discapacitat?

⇒ Vols un acompanyament personalitzat en la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera?

⇒ T'interessa ser mentoritzat o mentoritzada per professionals amb discapacitat del teu sector?

 

El servei UVocupació-disCapacitat, ofereix un servei d'orientació laboral individualitzat, accions formatives i intermediació laboral amb empreses, així com un acompanyament en el procés d'incorporació i socialització en el lloc de treball en l'organització i una Guia d'Acolliment de la Discapacitat en l'Empresa, amb l'objectiu de facilitar la seua òptima incorporació al mercat de treball.

La Universitat de València vol anar un pas més en la seua comesa i posa en marxa la segona edició del programa Col·laborAcció, programa finançat per Labora.

Col·laborAcció. "Acompanyament i Socialització", és un projecte específic i experimental d'inclusió sociolaboral per a persones amb discapacitat, que incorpora com a novetat, la possibilitat de ser mentoritzat o mentoritzada per professionals amb discapacitat del teu sector.

 

Activitats del projecte

El projecte contempla la intervenció conjunta en dues dimensions, PERSONA i EMPRESA, amb l'objectiu d'enfortir la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat:

a. Coaching. Acompanyament personalitzat a través d'entrevistes diagnòstic i sessions d'orientació. Activitat presencial i/o en línia.

b. Mentoring. Possibilitat d'un acompanyament personalitzat de professionals, amb discapacitat del teu sector, que guiaran i compartiran les seues experiències personals i professionals amb alguns dels participants en el projecte.  Activitat presencial i/o en línia.

c. Accions d'intermediació laboral. Accions destinades a posar en contacte a les i els participants en el programa amb empreses.

d. Acompanyament en el procés d'inserció i socialització en el lloc de treball en l'organització.

e. Informació i sensibilització sobre discapacitat. Guia d'inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat.

 

Desenvolupament del projecte

El format de la celebració d'aquest programa és presencial i en línia.

 

Requisits de participació

1. Acreditació de certificat de discapacitat igual o superior al 33%

2. Ser estudiant ,d'últims cursos de grau o postgrau o ser graduat/a o postgraduat/a, en les universitats públiques valencianes, en el període
comprés dins dels 10 anys següents a la finalització dels seus estudis com a màxim.

3. Inscripció en el portal d'ocupació, UVocupació.

Abans de la presentació de la sol·licitud és necessari inscriure's en el portal d'ocupació de la Universitat de València, a través de l'apartat “accés a la teua fitxa personal”, mitjançant el següent enllaç:

Inscripció UVocupació

Aquelles persones que no pertanguen a la Universitat de València o no recorden les seues credencials del compte de correu de la Universitat de València, contactar

4. Inscripció en el projecte “Col·laborAcció”. Acompanyament i Socialització. Les sol·licituds es presentaran a través del següent enllaç:

Inscripció en el programa Col·laborAcció

 

Període d'inscripció

El període d'inscripció començarà el dia 09 de maig de 2022 i es mantindrà obert fins el 30 de setembre. L’admissió de participants es realitzarà per ordre d’inscripció.

Es farà publicitat de la convocatòria en la web d’UVocupació (https://www.uv.es/uvocupacio) amb efectes informatius, així com en xarxes socials de la Universitat de València i del servei UVocupació.

La presentació de la sol·licitud suposa la plena acceptació de les bases de participació en el programa. Bases programa Col·laborAcció

 

Comunicació de participants

UVocupació contactarà amb les persones que hagen enviat la sol·licitud de participació en el projecte per a la seua posada en marxa i l'inici de les accions.

 

Més informació 

 

UVocupació:

Telèfon: 96 162 59 01

Correu electrònic: uvcolaboraccio@uv.es