UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

  • UVocupació

UVocupació, servei de la Fundació General de la Universitat de València, i la Fundació Adecco i Capazia, han posat en marxa el projecte Talent i capacitat a la Universitat, subvencionat per l’Obra Social La Caixa. Aquest projecte està destinat a persones amb discapacitat.

L’objectiu del projecte és fer créixer la incorporació al món laboral d’aquest col·lectiu fomentant l’ocupació de qualitat. 

 A qui va dirigit?

Va dirigit als estudiants i els titulats universitaris amb qualsevol tipus de discapacitat certificada que siga igual o superior al 33%.

En què consisteix?

Els participants tindran sessions d’orientació laboral i activitats de millora de la seua ocupabilitat així com de formació en matèria d’emprenedoria. I han de comprometre’s a realitzar totes aquestes  activitats.

UVocupació, juntament amb la Fundació Adecco i Capazia, durà a terme una detecció i captació d´ofertes de treball.

Com inscriure-s’hi?

Els interessats en  el projecte han de:

  1. Registrar-se en la borsa de treball de UVocupació (www.uv.es/bolsadetrabajo).
  2. Indicar la casella corresponent a la discapacitat en l’apartat Informació per a l’agència de col·locació.
  3. Telefonar al 96 162 5901 per sol·licitar una cita d’orientació laboral. Han d’indicar que la cita és per al projecte Talent i capacitat de la Caixa.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy