University of Valencia logo Logo Department of Applied Physics and Electromagnetism Logo del portal

MOTIVEM 2020

  • July 15th, 2020
Image de la noticia

Membres del Departament de Física Aplicada i Electromagnetisme coordinen equips seleccionats entre els 20 equips finalistes de la competició Idees MOTIVEM 2020.

Ana Cros Stötter, coordinadora de l'equip que ha presentat la idea d'una “plataforma nascuda per a facilitar el diagnòstic prenatal de malalties congènites cardiovasculars”.
Clodoaldo Roldán García, coordinador de l'equip que ha presentat la idea d'un “sistema per a obtindre aigua potable a partir de condensació de vapor d'aigua procedent d'explotacions salines a petita escala”. En aquest equip també participa com a docent col·laboradora Sonia Murcia Mascarós (Dpto. Química Inorgànica).
Els equips finalistes podran optar al primer premi de la seua branca de coneixement presentant la seua idea davant una Comissió d'Avaluació on estaran representats la Universitat de València, la Fundació Universitat Empresa ADEIT, l'administració pública i altres entitats.
Aquesta acció formativa permet a l'alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat i presentar les seues idees en equip, coordinats pel professorat.
MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i la direcció del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius. La participació és gratuïta gràcies al suport econòmic de la Generalitat Valenciana i l'Obra Social la Caixa.