University of Valencia logo Logo Department of Catalan Logo del portal

La perspectiva romànica en els estudis lingüístics i literaris

  • February 21st, 2024
Image de la noticia

El proper dia 28 de febrer de 2024 a partir de les 9:00 hores, a la Sala de Graus “Enric Valor” de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, tindrà lloc la II Jornada Interdepartamental intitulada “La perspectiva romànica en els estudis lingüístics i literaris”. Després de la primera Jornada, que va tindre una excel·lent acollida, en l’actual participen tots els departaments de la Facultat.

La inscripció (gratuïta) es por fer a: https://forms.gle/3qheNC8s1w5RjqkW7

L’objectiu de les Jornades és oferir una visió global de l’evolució del llatí a les llengües romàniques per a aconseguir una millor comprensió dels mecanismes interns de cada llengua i dels factors explicatius, a més de mostrar la unitat cultural i literària de l’Edat Mitjana (fonts, maneres de pensar) que fan necessària una mirada romànica a la literatura medieval. Implicant el conjunt dels departaments es vol suplir d’alguna manera l’absència en els nostres estudis d’una lingüística romànica. A més a més, es presentaran metodologies que puguen ajudar a entendre de manera global les llengües, les literatures i el món romànic.

La Jornada està dirigida a tota la Facultat, tant a professors com a estudiants de les diverses especialitats, i també als professors d’ensenyament secundari.

Links: