Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical - Confederació General de Treball del País València Logo del portal

2D - Presentació fanzine "Negras Tormentas" i llibre "Hilos Rojinegros"

  • 23 de novembre de 2021
Image de la noticia

Presentació conjunta del fanzine «Negras Tormentas: Testimonios para el anarquismo juvenil» i del llibre «Hilos Rojinegros, El movimiento libertario en València en la España posfranquista (c.1968 – c.1990)» per Vicent Bellver.

«Negras Tormentas» és un treball recopilatori d’experiències polítiques i militants de diversos espais i individualitats anarquistes/llibertàries i juvenils de l’estat espanyol, tant d’ara com de fa 2 anys, 20 o 40. Un projecte de fer foro comú de visions per a donar llum a la manca de teoria i pràctica compartida entre el moviment anarquista i juvenil.

«Hilos Rojinegros» va començar sent una tesi doctoral de Vicent Bellver, labor immensa d’investigació sobre una etapa no del tot estudiada de l’història i de l’anarquisme. Testimonis, entrevistes i anàlisi, es mesclen per a aportar una pedra més per al camí de la memòria.

Després de la presentació del fanzine i del llibre, hi haurà un torn de preguntes i de debat per a fer aportacions col·lectives al procés d’aquesta presentació.

  • Porta la mascareta i recorda les mesures de seguretat
  • Cuidem-nos entre totes