Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical - Confederació General de Treball del País València Logo del portal

Presentació del llibre "Lucía Sánchez Saornil entre mujeres anarquistas", de Ignacio C. Soriano Jiménez

  • 14 de juny de 2022
Image de la noticia

Coincidint amb l'aniversari de la mort a València (02/06/1970) de Lucía Sánchez Saornil, des del Grup de Dones Lliures P.V. volem convidar-vos a participar de la presentació del llibre d'Ignacio Soriano, historiador, bibliotecari i persona compromesa amb els moviments socials, "Lucía Sánchez Saornil entre mujeres anarquistas", recentment publicar per l'editorial La Linterna Sorda.

L'obra és la primera biografia il·lustrada, amb abundants imatges inèdites, sobre la vida d'aquesta artista, anarquista, sindicalista, pintora, poeta..., però sobretot una lluitadora incansable pels drets de les dones i de la classe obrera.

La presentació del llibre serà el divendres 17 de juny a les 18 hores, en el CSOA L'Horta, i volem comptar amb la presència i el suport dels moviments anarquistes de València, i que aquest acte es convertisca en una ocasió per a donar a conéixer altres aspectes de la vida de Lucía Sánchez Saornil i siga més reconeguda a València, ciutat on va passar els últims anys.

Per això, ens agradaria convidar-vos a qué compartiu amb nosaltres aquesta jornada, en la qual, a més de la presentació del llibre, recordarem qui van ser Mujeres Libres, llegirem les seues poesies, i ens donarem espai per a escoltar-nos i recordar-les juntes.

Salut i fins al pròxim dia 17 de juny.