Logo de la Universitat de València Logo Departament de Comercialització i Investigació de Mercats Logo del portal

Manuel Cuadrado-García recull el Premi al Millor Docent Universitari d'Espanya 2022

  • 14 de març de 2023
Acte de lliurament presidit per la ministra d'Educació Pilar Alegría

L'acte de lliurament va ser presidit per la ministra d'Educació Pilar Alegría

La plataforma educativa Educa i l'Obra Social Abanca van lliurar, a la seu d'Afundació (La Corunya), els VI Premis Educa Abanca als millors docents del 2022, dissabte 4 de març.

La gala de lliurament d'aquesta edició dels guardons va reunir 250 persones entre premiats, docents i representants institucionals. La ministra d'Educació Pilar Alegría, com a presidenta de l'acte, va estar acompanyada pel president de la Xunta, Alfonso Rueda, el delegat del Govern a Galícia, José Miñones; el conseller d'Educació, Román Rodríguez i l'alcaldessa de la Corunya, Inés Rey, i el president d'Afundación, Miguel Ángel Escotet.

Educa, en col·laboració amb Afundación, impulsa des del 2017 aquesta iniciativa per tal de retre un homenatge a tots els professionals de l'àmbit educatiu que exerceixen la seva tasca a les diferents etapes de la formació acadèmica reglada i també a l'educació no formal.

A més de lliurar el guardó als set docents premiats en les diferents categories establertes, a la gala es va realitzar un reconeixement especial a tots els professors i professores que van quedar finalistes, en total, 61 professionals.

Manuel Cuadrado García, professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d'Economia a la Universitat de València va rebre el reconeixement al millor docent d'Espanya a la categoria d'Universitat.