Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Financer i Història del Dret Logo del portal

L'Aula Empresocial comença a Montesa el seu segon cicle de Jornades Comarcals

  • 28 de febrer de 2020
L'Aula Empresocial comença a Montesa el seu segon cicle de Jornades Comarcals

El passat 26 de febrer va tindre lloc en la localitat valenciana de Montesa la Jornada Comarcal sobre Economia Social i Sostenible, que enceta un nou cicle de Jornades Comarcals que durà a terme l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial) de la Universitat de València.

La Jornada va ser presentada per Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Financer de la UV i directora de l'Aula Empresocial, i Fidel García, responsable de Projectes Estratègics de Desenvolupament Local en Divalterra (Diputació de València). L'acte es va estructurar en dues parts, una primera part teòrica i una segona part pràctica. La primera part es va compondre de dues ponències, de la mà d'Emili Altur (Novaterra) sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, i de la professora Antonia Sajardo, doctora en Ciències Econòmiques i professora de la UV, sobre els trets macroeconòmics de l'economia social.

La segona part de la Jornada va ser una roda d'experiències per part d'empreses de l'economia social: la Fundació Novaterra, Enercoop i Cohousing Convivir. Cadascuna d'elles va exposar el seu model de negoci, com funcionen i els beneficis socials que repercuteixen en les poblacions en les quals estan assentades.

Les pròximes Jornades Comarcals tindran lloc l'1 d'abril a Cullera, el 3 de juny a la Font d'en Carròs i finalment el 6 d'octubre a La Plana d'Utiel-Requena.