Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Financer i Història del Dret Logo del portal

L'Aula Empresocial realitza a Sagunt la seua última trobada del segon cicle de Jornades sobre Emprenedoria i Economia Social i Sostenible

  • 13 de novembre de 2020
Image de la noticia

El passat 11 de novembre, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València va impartir un seminari sobre emprenedoria en cooperativa a Sagunt. Aquest esdeveniment va ser l'últim del segon cicle de Jornades sobre Emprenedoria i Economia Social i Sostenible.

El seminari va ser inaugurat per l'Alcalde de Sagunt, qui va donar pas a la presentació de l'Aula Empresocial per part de la seua directora, la catedràtica de Dret Financer i Tributari Pilar Alguacil, juntament amb Fidel García, cap de servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

A continuació, es va fer una presentació sobre motivació de l'emprenedoria a càrrec de la professora de la Universitat de València Alicia Mas Tur. Després es va explicar què és una cooperativa de la mà de José Albors Orengo, tècnic de FEVECTA.

Després d'una breu pausa, es va presentar una experiència pràctica d'emprenedoria en cooperativa, la de la cooperativa de bioconstrucció Okambuva. Després, la catedràtica Pilar Alguacil va exposar el règim fiscal de les cooperatives, acabant la sessió amb l'explicació dels aspectes laborals i de la seguretat social de les cooperatives de la mà del professor de la Universitat de València Manuel Alegre Nueno.

Finalment, Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, va clausurar la Jornada.