Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Doctorats

Diploma d'especialització en capacitació per a l'ensenyament en valencià

  • 12 de juny de 2019
Imatge de llibres oberts i una tablet damunt d'una taula

L'ADEIT ofereix per al curs 2019-20 el Diploma d'especialització en capacitació per a l'ensenyament en valencià, organitzat conjuntament pels departaments de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de Filologia Catalana de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística. El Diploma comença a l'octubre del 2019 i acaba al febrer del 2020 (https://postgrado.adeituv.es/ca-valencia/cursos/cursos-1/19412380/home.htm)

El Diploma de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià permetrà als estudiants obtenir el Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià, que és la titulació que habilita per a la docència en valencià en els nivells educatius no universitaris (sempre que es tinguen les titulacions acadèmiques i administratives requerides per a

impartir docència en aquests nivells: vegeu més avall). L'Ordre 17/2013, de 15 d'abril, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, regula el Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià i faculta les universitats valencianes a expedir-lo. El Pla de Formació Lingüística i Didàctica de la Universitat de València (ACGUV 156/2014, de 24 de juliol) regula diversos itineraris per a l'obtenció del certificat. El Diploma de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià de l'ADEIT respon a la voluntat de seguir oferint aquesta formació dintre de la Universitat de València, especialment als estudiants que han completat els seus estudis universitaris i ja no tenen accés als itineraris alternatius per a obtenir-la (itineraris:

https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/universitat/viure-universitat/idiomes/capacitacions-linguistiques/valencia-1285920080113.html).  

 

Amb el Diploma d'especialització en capacitació per a l'ensenyament en valencià de l'ADEIT, el títol de Grau o de Llicenciatura i el certificat de C1 en valencià, el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València us expedirà el Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià (http://www.spluv.es/capacitacio/documents/sol_spl.pdf)

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies