Logo de la Universitat de València Logo Departament de Geografia Logo del portal

Summer School Internacional de València sobre l'apoderament de les dones en el territori

  • 11 de maig de 2023
Summer School Internacional de València sobre l'apoderament de les dones en el territori

L'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local juntament amb la Facultat de Geografia i Història i el departament de Geografia organitzen la València Summer Campus 2023, vinculada al projecte europeu EQUALS-EU.

La setmana del 26 al 30 de juny de 2023 se celebrarà a la Universitat de València una escola d'estiu internacional que porta per títol “Empowering women in plau” i amb el qual es pretén oferir una formació en matèria de gènere, oportunitats, reptes, emprenedoria, etc. des d'una perspectiva territorial. En ella participa professorat de la Universitat de València i extern.

En el següent enllaç pot consultar l'horari i els cursos de formació: https://www.dropbox.com/s/knq3rwhyl17ajmr/summer_school_timetable_vlc.pdf?dl=0

Les sessions de les alumnes de la UVEG poden variar en horari en funció dels espais disponibles. 

Les places són limitades i els cursos obligatòriament presencials, per la qual cosa, si existeix un excés de demanda, és possible que no tots els participants inscrits puguen assistir.

Dins del doctorat de Desenvolupament Local i Cooperació Internacional, les hores d'assistència es convalidaran per hores de seminaris.

Les sessions i seminaris s'oferiran en anglés. En el següent enllaç si vol participar ha d'inscriure's: https://forms.gle/21NWMvpbWHRRXp8g8