• .
Conferència

Conferència "Social changes in Russia after the collapse of the Soviet Union” a càrrec del professor de la Universitat de Varsòvia Tomasz Wites

14/03/19

Dilluns 11 de març de 2019 ha tingut lloc a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història (Universitat de València), la conferència “Social changes in Russia after the collapse of the Soviet Union” a càrrec del professor de la Universitat de Varsòvia Tomasz Wites.

[Llegir més]

Celebració de les XI Olimpíades de Geografia

Celebració de les XI Olimpíades de Geografia

07/03/19

El passat 1 de març es van celebrar les XI Olimpíades de la Geografia de la Universitat de València, organitzades pel Departament de Geografia i el Col·legi de Geògrafs-CV. En aquesta festa de la Geografia van participar 14 centres i un total de 52 estudiants, de segon curs de Batxillerat. Els tres estudiants guanyadors van ser David Carnicero Higón, del Col·legi Sant Pere Pascual, Diego Sánchez Raya, de l'IES Balears, i Azucena Gasch Aparicio, també del Col·legi Sant Pere Pascual. Aquest últim col·legi va ser el guanyador per centres, seguit de l'IES Vetles e Vents del Grau de Gandia i del Col. Sagrat Cor de Jesús de València.

[Llegir més]

  Visita d’estudiants del “4Cities Euromaster in Urban Studies”

  Visita d’estudiants del “4Cities Euromaster in Urban Studies”

  04/03/19

  El passat dijous dia 28 de febrer estudiants del Master Erasmus Mundus en Urban Studies varen visitar València, acompanyats de professors de la Universitat Autònoma de Madrid, per a coneixer les dinàmiques recents de sostenibilitat en un seminari impartit per professor del Departament de Geografia Julia Salom, Juan Miguel Albertos i Carme Melo, que varen tractar temes relacionats amb la sostenibilitat social, les polítiques de movilitat, i relació entre L’horta i la ciutat en l’espai metropolità. 4CITIES és un programa interdisciplinar de dos anys que incorpora materies relaciones amb la geografia, la sociologia, la història, els espais culturals i la ciència política.

   “Patrimoni Hidràulic” Avaluació patrimonial d’assuts en la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer

   “Patrimoni Hidràulic” Avaluació patrimonial d’assuts en la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer

   28/02/19

   El pròxim divendres 1 de març a les 12 hores, al Saló d’Actes de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer tindrà lloc la presentació del Volum 6 de la Col·lecció “Patrimoni Hidràulic” realitzat per el grup de investigació ESTEPA.

   "Governança de l'aigua i territoris hidrosocials"

   08/02/19

   Acaba de publicar-se el darrer número de Cuadernos de Geografía de la Universitat de València. Un interessantíssim monogràfic titulat "Governança de l'aigua i territoris hidrosocials".

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies