• .

"Governança de l'aigua i territoris hidrosocials"

08/02/19

Acaba de publicar-se el darrer número de Cuadernos de Geografía de la Universitat de València. Un interessantíssim monogràfic titulat "Governança de l'aigua i territoris hidrosocials".

"Conteu una història a través d'un mapa"

05/02/19

Ja es troba disponible el material elaborat per al repte denominat "Conteu una història a través d'un mapa". Este treball ha sigut desenrotllat per alumnes de l'assignatura SIG II, del tercer curs del grau de Geografia i Medi Ambient. Es tracta d'una experiència on els alumnes han triat una temàtica del seu interés per a donar-la a conéixer a través d'un mapa interactiu publicat en internet. Els treballs, igual que els seus autors, són brillants. Vos animem a veure el que els nostres estudiants són capaços de fer. Dins vídeo!

[Llegir més]

  Entrega de premis als millors Treballs de Camp en Humana Geografia

  Entrega de premis als millors Treballs de Camp en Humana Geografia

  29/01/19

  El dia 28 de gener de 2019 va tenir lloc la entrega de premis als millors Treballs de Camp en Humana Geografia, dins del programa d'Innovació Educativa patrocinat per la Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius. L'acte va ser presidit pel degà de la nostra facultat, Josep Montesinos, la vicedegana d'Estudis, Marta García, i el director del nostre departament, Rafael Viruela. La professora María Dolores Pitarch, coordinadora del programa, va lliurar els premis.

  [Llegir més]

   Premis als millors Quaderns de Camp en Geografia Humana

   Premis als millors Quaderns de Camp en Geografia Humana

   25/01/19

   El dilluns 28 de gener, a les 10:30 h. tindrà lloc a la sala d'actes de la Facultat de Geografia i Història, el lliurament de premis als millors Quaderns de Camp en Geografia Humana. Es tracta d'un esdeveniment, dins d'un programa d'Innovació Educativa de la UVEG, que pretén fomentar el treball relacionat amb les qüestions econòmiques, socials i demogràfiques en diferents tipus de territori. Els estudiants del grau de Geografia i altres, amb assignatures de Geografia Humana, han realitzat sortides de camp i Quaderns de Camp amb diferents enfocaments. El proper dia 28, es lliuraran els premis lligats a les assignatures del primer quadrimestre. En maig-juny tindrà lloc el lliurament dels premis lligats al segon quadrimestre.

    Josep Vicent Boira ha estat nomenat membre de l'Institut d'Estudis Catalans en la secció de Filosofia i Ciències Socials

    Josep Vicent Boira ha estat nomenat membre de l'Institut d'Estudis Catalans en la secció de Filosofia i Ciències Socials

    25/01/19

    El professor i catedràtic de Geografia Humana en el nostre departament, Josep Vicent Boira ha estat nomenat membre de l'Institut d'Estudis Catalans en la secció de Filosofia i Ciències Socials. L'acte de recepció com a membre numerari tindrà lloc a Barcelona, a la seu d'aquesta institució, el dia 5 de febrer a les 19 h.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies