Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Concurs de fotografia de Paisatge Valencià (2ª edició)

  11/09/18

  Concurs de fotografia de Paisatge Valencià (2ª edició)

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians ha convocat la 2ª edició del concurs de fotografia dels Paisatges Valencians, que té com a objectiu principal fomentar la divulgació del paisatges valencians. Si ets estudiant o titulat de qualsevol de les univesitats públiques valencianes, participa i guanya un dels 3 premis que es concediran aquest any. Un primer de 350€, un segon de 200€ i un tercer de 150€.

  [Llegir més]

 • XVIII Congrés Nacional de Tecnologies de la Informació Geogràfica

  22/06/18

  XVIII Congrés Nacional de Tecnologies de la Informació Geogràfica

  Entre el 20 i el 22 de juny s'està celebrant a València el Congrés organitzat pel Departament de Geografia i el grup de Tècniques de la Informació Geogràfica (TIG) de l'Associació de Geògrafs Espanyols. El Congrés "Perspectives Multidisciplinars en la Societat del Coneixement” es desenvolupa amb gran assistència de públic (150 inscrits).

 • Guanyadors de les X Olimpíades de Geografia

  09/03/18

  Guanyadors de les X Olimpíades de Geografia

  S'ha celebrat la X edició de les Olimpíades de Geografia, en les que han participat 55 alumnes de 20 centres de Batxillerat, públics i privats de la província de València i Castelló. Enhorabona als guanyadors, que participaran en l'edició nacional. Gràcies a tots per la participació. Us esperem en la pròxima edició.

  [Llegir més]

 • XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

  19/12/17

  XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

  Obert termini per a enviament de resums fins al 15 de gener de 2018. El Departament de Geografia i el Grupo de Técnicas de la Información Geográfica (TIG) de la Asociación de Geógrafos Españoles organitza a València, del 20-22 juny 2018, el XVIII Congreso Nacional de TIG.

  [Llegir més]

 • 09/11/17

  VI edició del Concurs "Ensenya Geografia amb fotos"

  L'AGE posa en marxa la VI edició del Concurs "Ensenya Geografia amb fotos". Este té com a objectiu despertar i fomentar l'interés per la fotografia com a mitjà per al coneixement geogràfic i l'explicació del territori i el paisatge en l'alumnat i el professorat de tots els nivells acadèmics.

 • 23/10/17

  Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza el 9 i 10 de novembre el Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”, que tindrà lloc en l’aula F3.4 de la Facultat de Geografia i Història.

  [Llegir més]

 • 13/10/17

  Francisca Segura realitzarà la lectura del discurs de recepció com a membre numerària de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans

  La professora del nostre departament, Francisca Segura realitzarà la lectura del discurs de recepció com a membre numerària de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans, el proper dilluns 30 d’octubre a les 19.00 hores a la Sala Prat de la Riba (Carrer del Carme, 47, Barcelona). Li respondrà el Sr. Vicenç Rosselló, membre emèrit de la Secció.

 • Últimes places de matrícula en el Màster en tècniques per a la gestiò del medi ambient i del territori

  06/10/17

  Últimes places de matrícula en el Màster en tècniques per a la gestiò del medi ambient i del territori

 • 1ª Edició Universitat d’Estiu del Racó d’Ademús. Paisatge Rural. Salut i innovació. (UVRA).

  13/06/17

  1ª Edició Universitat d’Estiu del Racó d’Ademús. Paisatge Rural. Salut i innovació. (UVRA).

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, en col.laboració amb el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i amb el fi de dinamitzar les comarques de l’interior valencià, han desenvolupat la 1ª Edició de la Universitat d’Estiu d’Ademús.

  [Llegir més]

 • I Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  31/05/17

  I Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, plataforma acadèmica per a la reflexió i recerca entorn de temes relacionats amb la concepció i valoració que la població efectua dels paisatges valencians; així com la divulgació i la transferència del coneixement en matèria de paisatge i participació ciutadana convoca el I Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià. L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la divulgació dels paisatges valencians premiant fotografies que arrepleguen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials…) del territori valencià. Poden participar en aquest concurse estudiants i titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Les tres millors fotografies seran premiades amb 250 €, 150 € i 100 €.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies