Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

  19/12/17

  XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

  Obert termini per a enviament de resums fins al 15 de gener de 2018. El Departament de Geografia i el Grupo de Técnicas de la Información Geográfica (TIG) de la Asociación de Geógrafos Españoles organitza a València, del 20-22 juny 2018, el XVIII Congreso Nacional de TIG.

  [Llegir més]

 • 09/11/17

  VI edició del Concurs "Ensenya Geografia amb fotos"

  L'AGE posa en marxa la VI edició del Concurs "Ensenya Geografia amb fotos". Este té com a objectiu despertar i fomentar l'interés per la fotografia com a mitjà per al coneixement geogràfic i l'explicació del territori i el paisatge en l'alumnat i el professorat de tots els nivells acadèmics.

 • 23/10/17

  Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza el 9 i 10 de novembre el Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”, que tindrà lloc en l’aula F3.4 de la Facultat de Geografia i Història.

  [Llegir més]

 • 13/10/17

  Francisca Segura realitzarà la lectura del discurs de recepció com a membre numerària de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans

  La professora del nostre departament, Francisca Segura realitzarà la lectura del discurs de recepció com a membre numerària de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans, el proper dilluns 30 d’octubre a les 19.00 hores a la Sala Prat de la Riba (Carrer del Carme, 47, Barcelona). Li respondrà el Sr. Vicenç Rosselló, membre emèrit de la Secció.

 • Últimes places de matrícula en el Màster en tècniques per a la gestiò del medi ambient i del territori

  06/10/17

  Últimes places de matrícula en el Màster en tècniques per a la gestiò del medi ambient i del territori

 • 1ª Edició Universitat d’Estiu del Racó d’Ademús. Paisatge Rural. Salut i innovació. (UVRA).

  13/06/17

  1ª Edició Universitat d’Estiu del Racó d’Ademús. Paisatge Rural. Salut i innovació. (UVRA).

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, en col.laboració amb el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i amb el fi de dinamitzar les comarques de l’interior valencià, han desenvolupat la 1ª Edició de la Universitat d’Estiu d’Ademús.

  [Llegir més]

 • I Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  31/05/17

  I Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, plataforma acadèmica per a la reflexió i recerca entorn de temes relacionats amb la concepció i valoració que la població efectua dels paisatges valencians; així com la divulgació i la transferència del coneixement en matèria de paisatge i participació ciutadana convoca el I Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià. L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la divulgació dels paisatges valencians premiant fotografies que arrepleguen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials…) del territori valencià. Poden participar en aquest concurse estudiants i titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Les tres millors fotografies seran premiades amb 250 €, 150 € i 100 €.

  [Llegir més]

 • Jornada-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges emblemàtics y Dissonàncies Paisatgístiques”

  22/05/17

  Jornada-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges emblemàtics y Dissonàncies Paisatgístiques”

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, codirigida pels professors Emilio Iranzo i Alejandro Pérez, del Departament de Geografia de la Universitat de València, segueix amb les seues Jornades-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques”. La Càtedra es trasllada a la comarca de l'Alt Mijares, al municipi de Montanejos, on l'1 de juny, a les 17:00, us esperen en l' I.E.S per a seguir treballant en matèria de Participació Ciutadana. Aprofundint en la reflexió i recerca, però també en la divulgació i transferència de coneixement entorn de la democratització dels valors paisatgístics i territorials.

 • 22/05/17

  CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A LA REALITZACIÓ DE PRÀCTIQUES PROFESSIONALS EN LA DELEGACIÓ DEL CONSELL PER AL MODEL SOCIAL VALENCIÀ

  ORDE 1/2017, de 25 d'abril, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s'aproven les bases i es convoquen sis beques per a la realització de pràctiques professionals en la Delegació del Consell per al Model Social Valenciano.

 • Jornada-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges emblemàtics y Dissonàncies Paisatgístiques”

  12/05/17

  Jornada-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges emblemàtics y Dissonàncies Paisatgístiques”

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, codirigida pels professors Emilio Iranzo i Alejandro Pérez, del Departament de Geografia de la Universitat de València, segueix amb les seues Jornades-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques”. En aquesta ocasió la Càtedra us espera a Villena, dijous 25 de maig, a les 17:00, en la Casa del Fester, per a a través de la participació ciutadana treballar la reflexió i sensibilització dels agents territorials, és a dir els ciutadans, que són l'element clau tant en la consciència com en el coneixement.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies