News list

Last 10 news

 • Conferència

  14/03/19

  Conferència "Social changes in Russia after the collapse of the Soviet Union” a càrrec del professor de la Universitat de Varsòvia Tomasz Wites

  Dilluns 11 de març de 2019 ha tingut lloc a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història (Universitat de València), la conferència “Social changes in Russia after the collapse of the Soviet Union” a càrrec del professor de la Universitat de Varsòvia Tomasz Wites.

  [Read more]

 • Eixida de camp a l'espai natural protegit del ‘Parc Natural del Túria’ (València)

  07/03/19

  Eixida de camp a l'espai natural protegit del ‘Parc Natural del Túria’ (València)

  [Read more]

 • Celebració de les XI Olimpíades de Geografia

  07/03/19

  Celebració de les XI Olimpíades de Geografia

  El passat 1 de març es van celebrar les XI Olimpíades de la Geografia de la Universitat de València, organitzades pel Departament de Geografia i el Col·legi de Geògrafs-CV. En aquesta festa de la Geografia van participar 14 centres i un total de 52 estudiants, de segon curs de Batxillerat. Els tres estudiants guanyadors van ser David Carnicero Higón, del Col·legi Sant Pere Pascual, Diego Sánchez Raya, de l'IES Balears, i Azucena Gasch Aparicio, també del Col·legi Sant Pere Pascual. Aquest últim col·legi va ser el guanyador per centres, seguit de l'IES Vetles e Vents del Grau de Gandia i del Col. Sagrat Cor de Jesús de València.

 • Visita d’estudiants del “4Cities Euromaster in Urban Studies”

  04/03/19

  Visita d’estudiants del “4Cities Euromaster in Urban Studies”

  El passat dijous dia 28 de febrer estudiants del Master Erasmus Mundus en Urban Studies varen visitar València, acompanyats de professors de la Universitat Autònoma de Madrid, per a coneixer les dinàmiques recents de sostenibilitat en un seminari impartit per professor del Departament de Geografia Julia Salom, Juan Miguel Albertos i Carme Melo, que varen tractar temes relacionats amb la sostenibilitat social, les polítiques de movilitat, i relació entre L’horta i la ciutat en l’espai metropolità. 4CITIES és un programa interdisciplinar de dos anys que incorpora materies relaciones amb la geografia, la sociologia, la història, els espais culturals i la ciència política.

 • “Patrimoni Hidràulic” Avaluació patrimonial d’assuts en la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer

  28/02/19

  “Patrimoni Hidràulic” Avaluació patrimonial d’assuts en la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer

  El pròxim divendres 1 de març a les 12 hores, al Saló d’Actes de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer tindrà lloc la presentació del Volum 6 de la Col·lecció “Patrimoni Hidràulic” realitzat per el grup de investigació ESTEPA.

 • 08/02/19

  "Governança de l'aigua i territoris hidrosocials"

  Acaba de publicar-se el darrer número de Cuadernos de Geografía de la Universitat de València. Un interessantíssim monogràfic titulat "Governança de l'aigua i territoris hidrosocials".

 • 05/02/19

  "Conteu una història a través d'un mapa"

  Ja es troba disponible el material elaborat per al repte denominat "Conteu una història a través d'un mapa". Este treball ha sigut desenrotllat per alumnes de l'assignatura SIG II, del tercer curs del grau de Geografia i Medi Ambient. Es tracta d'una experiència on els alumnes han triat una temàtica del seu interés per a donar-la a conéixer a través d'un mapa interactiu publicat en internet. Els treballs, igual que els seus autors, són brillants. Vos animem a veure el que els nostres estudiants són capaços de fer. Dins vídeo!

  [Read more]

 • Entrega de premis als millors Treballs de Camp en Humana Geografia

  29/01/19

  Entrega de premis als millors Treballs de Camp en Humana Geografia

  El dia 28 de gener de 2019 va tenir lloc la entrega de premis als millors Treballs de Camp en Humana Geografia, dins del programa d'Innovació Educativa patrocinat per la Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius. L'acte va ser presidit pel degà de la nostra facultat, Josep Montesinos, la vicedegana d'Estudis, Marta García, i el director del nostre departament, Rafael Viruela. La professora María Dolores Pitarch, coordinadora del programa, va lliurar els premis.

  [Read more]

 • Premis als millors Quaderns de Camp en Geografia Humana

  25/01/19

  Premis als millors Quaderns de Camp en Geografia Humana

  El dilluns 28 de gener, a les 10:30 h. tindrà lloc a la sala d'actes de la Facultat de Geografia i Història, el lliurament de premis als millors Quaderns de Camp en Geografia Humana. Es tracta d'un esdeveniment, dins d'un programa d'Innovació Educativa de la UVEG, que pretén fomentar el treball relacionat amb les qüestions econòmiques, socials i demogràfiques en diferents tipus de territori. Els estudiants del grau de Geografia i altres, amb assignatures de Geografia Humana, han realitzat sortides de camp i Quaderns de Camp amb diferents enfocaments. El proper dia 28, es lliuraran els premis lligats a les assignatures del primer quadrimestre. En maig-juny tindrà lloc el lliurament dels premis lligats al segon quadrimestre.

 • Josep Vicent Boira ha estat nomenat membre de l'Institut d'Estudis Catalans en la secció de Filosofia i Ciències Socials

  25/01/19

  Josep Vicent Boira ha estat nomenat membre de l'Institut d'Estudis Catalans en la secció de Filosofia i Ciències Socials

  El professor i catedràtic de Geografia Humana en el nostre departament, Josep Vicent Boira ha estat nomenat membre de l'Institut d'Estudis Catalans en la secció de Filosofia i Ciències Socials. L'acte de recepció com a membre numerari tindrà lloc a Barcelona, a la seu d'aquesta institució, el dia 5 de febrer a les 19 h.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy