University of Valencia logo Logo Doctoral Programme in Geography and History of the Mediterranean from Prehistory to the Modern Age Logo del portal

El 10 d’abril es celebrarà la Jornada “DoctoratLAB: Investiga, transfereix i emprén” organitzada per UVemprén i l’Escola de Doctorat de la Universitat de València.

  • March 13th, 2024
Image de la noticia

El proper 10 de abril es celebrarà una Jornada informativa adreçada a l’estudiantat matriculat en programes oficials de doctorat i màster de la Universitat de València.

La jornada té com a finalitat informar sobre les ajudes d'emprenedoria del Vicerectorat d’Innovació i Transferència UVemprén LAB, un programa formatiu intensiu en "desenvolupament d'idees de negoci” dirigit a l'estudiantat de doctorat de la Universitat de València que compte amb una idea de negoci. L'objectiu és accelerar projectes emprenedors de l'estudiantat amb un model de negoci validat o donar suport al desenvolupament d'un producte mínim viable o servei sense tenir l'empresa constituïda. Qualsevol estudiant interessat en la innovació, el disseny de serveis i l'aprenentatge innovador pot participar.

El programa es desenvoluparà la darrera setmana del mes de maig i es podrà participar de manera individual o en equips formats entre 2 i 5 persones. Entre els presentats se seleccionaran tres projectes, de tal manera que el primer seleccionat rebrà una ajuda econòmica de 5.000 € mentre que els altres dos rebran una ajuda de 2.500 € cadascun.

D’altra banda, l’Escola de Doctorat de la Universitat de València presentarà les iniciatives dutes a terme per a potenciar la formació de Doctors i Doctores en col.laboració amb entitats del teixit empresarial i social i les ajudes convocades pel Vicerectorat d’Estudis per a cofinançar aquests projectes de tesis doctorals enfocades a la transferència dels resultats.
 
La jornada es celebrarà el proper 10 d’abril en dos sessions i ubicacions per tal de facilitar l’assistència de l’estudiantat interessat.

  • Sessió 1
    • 10:00 – 11:30 hores: Saló d’actes del Parc Científic "Marie Curie". Carrer Catedràtic Agustín Escardino, 9 - 46980 Paterna (Valencia).
  • Sessió 2
    • 12:30 – 13:00 hores: UVemprén StartUP. Edifici d’Instituts d’Investigació de Ciències Socials del Campus de Tarongers, Carrer Serpis, 29. Planta Baixa. Valencia.

Les persones interessades podeu confirmar la vostra assistència en aquest breu formulari.