University of Valencia logo Logo Doctoral Programme in Geography and History of the Mediterranean from Prehistory to the Modern Age Logo del portal

REGULACIÓ SOBRE L’ESTADA A EFECTES DE L’OBTENCIÓ DE MENCIÓ INTERNACIONAL AL TÍTOL DE DOCTOR

  • February 3rd, 2022
Image de la noticia

 

Reglament sobre depòsit, avaluació i defensa de la tesi doctoral

Article 9. Menció internacional al títol de doctor

1. Es pot atorgar la menció internacional al títol de doctor, sempre que hi concórreguen les circumstàncies següents:

a) Que, durant el període de formació necessari per a obtenir el títol de doctor, el doctorand o la doctoranda haja realitzat una estada mínima de tres mesos en una institució d’ensenyament superior o centre d’investigació de prestigi fora d’Espanya, suficientment acreditada i amb finançament a través de convocatòries competitives per a estades curtes, en què haja cursat estudis o haja realitzat treballs d’investigació. L’estada i les activitats hauran d’haver sigut avalades pel director o la directora i autoritzades per la comissió acadèmica del programa de doctorat, i caldrà que estiguen incorporades al document d’activitats del doctorand o la doctoranda.

En cas que l’estada no dispose de finançament competitiu, la comissió de coordinació acadèmica del programa de doctorat corresponent ho haurà de comunicar a l´Escola de Doctorat, que disposarà de quinze dies per a sol·licitar, si escau, els aclariments oportuns. En tot cas, el format de sol·licitud d’estada ha d’incloure el CV de la persona responsable de l’estada, el del director o directora del equip receptor i el pla de treball que cal dur a terme.

 

Instrucció de la Junta Permanent per a l’obtenció de la Menció Internacional al títol de Doctor

1. Es pot atorgar la menció internacional al títol de doctor, sempre que hi concórreguen les circumstàncies següents:

a) Que durant el període de formació necessari per a obtindre el títol de doctor, el doctorand o la doctoranda haja realitzat una estada mínima de tres mesos en una institució d'ensenyament superior o centre d'investigació de prestigi fora d'Espanya, suficientment acreditada i amb finançament a través de convocatòries competitives per a estades curtes, en les quals haja cursat estudis o haja realitzat treballs de recerca. L'estada i les activitats hauran d'haver sigut avalades pel director o la directora i autoritzades per la comissió acadèmica del programa de doctorat, i serà necessari que s'incorporen al document d'activitats del doctorand o la doctoranda.

En el cas que l'estada no dispose de finançament competitiu, s'haurà d'informar la comissió de coordinació acadèmica del programa de doctorat corresponent en un termini previ a la seua realització no inferior a tres mesos. En cas d'estada a realitzar en més d'un període, els períodes hauran de tindre una duració mínima ininterrompuda d'un mes i com a màxim es podrà fragmentar en dos períodes. En qualsevol cas, l'informe haurà d'incloure la planificació i justificació de la totalitat dels períodes previstos (duració, activitats previstes a realitzar) per a completar una estada mínima de tres mesos. La comissió de coordinació acadèmica del programa de doctorat corresponent serà la responsable d'informar, en el seu cas, l'estada, i ho comunicarà a l'Escola de Doctorat, que disposarà de quinze dies per a sol·licitar, si fora necessari, els aclariments oportuns. La subcomissió de l'àrea pertinent de l'Escola de Doctorat emetrà l'informe preceptiu i autoritzarà, si escau, aquesta estada. En tot cas, el format de sol·licitud d'estada ha d'incloure el CV de la persona responsable de l'estada, el del director o directora de l'equip receptor i el pla de treball que cal dur a terme.