University of Valencia logo Logo Department of English and German Logo del portal

I Jornades Virtuals d'Innovació Docent en Traducció Automàtica i Posedición

  • November 12nd, 2020
Image de la noticia

El dijous 3 de desembre de 2020 se celebraran les I Jornades Virtuals d'Innovació Docent en Traducció Automàtica i Posedición en el marc del projecte POSEDITrad.

 L'esdeveniment comptarà amb les ponències i tallers de destacats experts en la matèria com Celia Rico (Universitat Europea de Madrid), Francisco Casacuberta Nolla (Universitat Politècnica de València), Manuel Mata Pastor (Universitat Complutense de Madrid), Mª de la Mar Sánchez Ramos (Universitat d'Alcalá), així com del grup d'innovació docent POSEDITrad (Universitat de València). En el marc d'aquest projecte, s'impartirà així mateix el curs de formació online “Perspectives metodològiques per a l'ensenyament de la traducció automàtica i la *posedición”, els dies 2 i 4 de desembre. Aquesta formació està dirigida al personal investigador docent en Traducció i Interpretació. La docència estarà a càrrec de la Dra. Rico, Catedràtica en Tecnologies de la Traducció.
Aquests esdeveniments estan afavorits pel Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València, l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, i el Grup d'Investigació CiTrans de la Universitat de València.
Per a registrar-se és necessari enviar sol·licitud per correu electrònic a diana.gonzalez@uv.es.

Links: