University of Valencia logo Logo Research Group on Mediation and Arbitration (MedArb) Logo del portal

Congrés Internacional “Justícia Polièdrica en període de mudança (nous conceptes, nous subjectes, nous instruments i nova intensitat)

  • November 4th, 2021
Congreso Internacional “Justicia Poliédrica en periodo de mudanza (nuevos conceptos, nuevos sujetos, nuevos instrumentos y nueva intensidad)

Durant els dies 28 i 29 d'octubre va tindre lloc en la Facultat de Dret de la Universitat de València el Congrés Internacional “Justícia Polièdrica en període de mudança (nous conceptes, nous subjectes, nous instruments i nova intensitat).

Amb aquest Congrés culmina el Projecte d'excel·lència PROMETEO 2018/111, dirigit per la Prof. Silvia Barona Vilar, després de quatre anys de treball en equip, realitzant nombroses accions en la UV i en altres Universitats, vinculant-se a altres equips d'investigació, a més de realitzar aportacions científiques de gran rellevància en l'àmbit nacional i internacional.

En aquest Congrés han participat investigadors de 13 Universitats espanyoles i 2 Universitats estrangeres, i ha aconseguit amb èxit les exigències de rigor, cientificitat i discussió preteses. En el mateix van participar els integrants del grup investigador, els professors i professores Carlos Esplugues Mota, Elena Martínez García, Guillermo Palao Moreno, José Francisco Etxeberría Guridi, Coral ArangüenaFanego, Patricia Faraldo Cabanas i Montserrat de Hoyos Sancho.

Els resultats d'aquest Congrés podran llegir-se en l'obra col·lectiva, editada per la Prof. Dra Dra h.c. mult Silvia Barona Vilar , en l'editorial Tirant lo Blanch, que porta per títol: “Justícia polièdrica en període de mudança (nous conceptes, nous subjectes, nous instruments i nova intensitat)”.

Images: