Logo UVGrau en Ciències GastronòmiquesFacultat de Farmàcia Logo del portal

Cartell Diàleg Recursos per a futurs universitaris LGTBI
Diàleg Recursos per a futurs universitaris LGTBI

Diàleg interuniversitari de bones pràctiques en serveis que les universitats han posat en marxa per acollir la diversitat en el marc del "Orgullo Universitario".

El Diàleg serà el 15 de juliol a les 17:00 hores, finalitzades les proves de la EBAU, en directe des del canal de Youtube de Diversitats de la Universitat. La idea és mostrar al futur estudiantat que les universitats són acollidores i estan obertes al col·lectiu LGBTI; que hi trobaran diferents recursos que els faran la vida més fàcil. Entre altres, es parlarà de l'existència dels procediments de canvi de nom per a l'estudiantat trans; els protocols contra les violències masclistes i assetjaments discriminatoris; l'existència de banys inclusius o les vies de participació en la vida universitària.

El Diàleg compta amb la participació de col·lectius d'estudiants i altres membres de la comunitat universitària de diferents universitats públiques espanyoles. Participaran en la trobada: Izan Parra (UCM), René Rodríguez (UGR), María Valvidares (UNIOVI), Polymorfia (UVEG), Tània Verge (UPF) i membres del Grup Motor LGTBIQA+ (UAM), entre altres.

 

Data 15 de juliol de 2020 de 17:00 a 19:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Canal Youtube de Diversitats

 
Organitza

Diversitats, iniciativa d'igualtat en la diversitat de la Universitat.

www.uv.es/diversitats

 

Contacta diversitats@uv.es

 
Més informació