Logo UVGrau en Enginyeria QuímicaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Elena Barrio Querol, estudiant del grau en Enginyeria Química, guardonada amb el Premi 2021 ERCROS - Fundación Hidrógeno Aragón

  • 15 de febrer de 2022
Elena Barrio Querol, estudiant del grau en Enginyeria Química, guardonada amb el Premi 2021 ERCROS - Fundación Hidrógeno Aragón

L’estudiant ha sigut guardonada amb el Premi al millor Treball Fi de Grau de la Fundación Hidrógeno Aragón.

Elena Barrio Querol, estudiant del grau en Enginyeria Química per la Universitat de València ha sigut guardonada amb el Premi 2021 ERCROS - Fundación Hidrógeno Aragón al millor Treball de Fi de Grau en la II Convocatòria dels Premis Fundación Hidrógeno Aragón 2021 pel seu treball "Disseny i optimització d'elèctrodes per a un reactor de membrana co-iònic", tutoritzat per la Dra. Laura Almar Liante, de l'Institut de Tecnologia Química (UPV-CSIC) i pel Dr. Benjamín Eduardo Solsona Espriu del Departament d'Enginyeria Química de la (ETSE-UV).

 

En aquest premi es van valorar contribucions significatives al desenvolupament de noves tecnologies netes per a l'ús i obtenció d'hidrogen.

L'acte de lliurament dels premis (TFG, TFM i Tesi Doctoral) es va realitzar el 8 de febrer en la seu del Govern d'Aragó. Més informació en el següent enllaç.

 

 

 

 

 

Imatges: