Logo UVGrau en Enginyeria QuímicaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

  • Ordinador

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València hi ha posat en marxa un Servei d'Informació Laboral (SIL) per als seus estudiants.

L'objectiu d'este servici és posar a l'abast de tots els estudiants de l'ETSE aquelles ofertes de treball, convocatòries de beques, pràctiques en empresa, premis, etc. que les distintes empreses i organismes públics o privats fan arribar a la secretaria del centre.

En cap cas, l'ETSE actua com a intermediari en els processos de selecció i contractació. Tan sols es limita a oferir un servici als seus estudiants al facilitar l'accés a esta informació.

Fins ara la distribució de les ofertes es realitzava a través d'un servei de correu per subscripció que enviava de forma massiva les ofertes a tots l'alumnat subscrit. Amb el nou sistema, l'alumnat podrà configurar filtres de correu per a rebre solament les ofertes en què pugueu estar interessats, discriminant entre ofertes de treball i beques, horaris de matí o vesprada o altres perfils de l'oferta.

L'accés al portal es realitza a través de la següent adreça web:

http://siletse.uv.es

El sistema implantat és el resultat d'un treball final de grau dut a terme per dos estudiants d'Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia en l'empresa Capgemini en col·laboració amb la Universitat.

Si teniu algun dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb l'administrador del sistema a través del següent correu electrònic:

siletse@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies