Logo UVGrau en Enginyeria QuímicaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

  • Alumne en laboratori

Perfil d'ingrés recomanat

L'ordre de 25 de novembre de 1999, relaciona cadascuna de les vies d'accés que componen les Proves d'Accés a la Universitat amb titulacions universitàries oficials. L'elecció per part de l'estudiant de la modalitat de batxillerat que va a cursar, li donarà preferència en el nombre de titulacions universitàries a les quals podrà optar una vegada superada les Proves d'Accés a la Universitat.

Per a accedir al Grau d'Enginyeria Química es recomana que el/l'estudiant haja realitzat el Batxillerat de Ciències i Tecnologia, havent cursat assignatures de Física, Matemàtiques i Química. D'igual manera, es recomana que aquells estudiants que provinguen de Cicles Formatius Superiors, hagen cursat aquestes assignatures. Cas de ser necessari, s'oferiran cursos de nivell per a l'alumnat de nou ingrés que necessiten un reforç en Física, Química i/o Matemàtiques per a poder incorporar-se adequadament als estudis.

El perfil de l'estudiant que millor s'adapta a aquesta titulació inclouria com a aspectes destacats:

  • Interès pels processos industrials
  • Ment pràctica i resolutiva
  • Capacitat d'abstracció i de resolució de problemes.
  • Capacitat d'adaptació a canvis
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies