Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Forma't en tot allò que és Internet

Xarxes de telecomunicació, seguretat, radiocomunicacions, programació, administració de sistemes, etc

.

Converteix-te en enginyer/a de xarxa. Taxa d'ocupació de més del 90%

El Grau en Enginyeria Telemàtica és la segona titulació de la Universitat de València més demandada per les empreses

.

Grups reduïts amb continguts pràctics

Maneig d'equipament real i pràctiques curriculars per a un primer contacte amb el món laboral

.

Titulació habilitant per a la professió d'Enginyer/a Tècnic/a de Telecomunicació i amb validesa internacional

.

"El Grau en Enginyeria Telemàtica genera moltes eixides perquè el futur està en les TIC"

Fernando Gabriel Molina Fernández | 22 de de juny de 2018

He seleccionat aquest grau per la meua afició per la tecnologia. A més, sé que aquest tipus de carreres sempre té possibilitats laborals pel gran nombre eixides que té. Pel que fa al pes de la meua elecció, era la segona opció, i em vaig decidir per la UV perquè tota la meua família està a València. Aquesta és la raó de més pes.
Sobre el distintiu o el fet diferencial d'aquest Grau, destaque la seua particularitat i tractament personal amb la tecnologia de la Informació.
Respecte dels tràmits de matriculació, són molt bons, t'ajuden i tutelen d'una forma amable, responent davant qualsevol dubte que se'ns presente.
De les assignatures, destaque Fonament de Xarxes, Arquitectura de Xarxes, Fonaments Matemàtics de les Telecomunicacions, Base de dades, Senyals i Sistemes Lineals, Processament Digital de Senyals, Desenvolupament d'Aplicacions Web, i Enginyeria del Programari.
Les instal·lacions, d'altra banda, permeten un bon desenvolupament del Grau, adequades i molt bones. Els mètodes són molt bons, les classes estan bastant actualitzades i açò és a causa que els professors de les assignatures estan en constant formació i desenvolupament.
He rebut suport i he mantingut una relació fluïda amb el professorat, tenen tutorias i t'ajuden constantment. Açò genera una relació més personal i fluida que beneficia l'aprenentatge.
Respecte de les activitats de formació complementària, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria està implicada en desenvolupaments tecnològics. He assistit a xarrades de Data anàlisis, Cisco, Blackberry, EEE, entre moltes altres.
Sobre el pla d'estudis, s'adequa correctament.
Finalment, considere que ara per ara el futur es troba en les TIC (Tecnologies de la Informació ) amb el que aquesta carrera genera una quantitat d'eixides molt àmplia.
Sobre les pràctiques, hi ha de tot, però en la nostra carrera hi ha obligatòries i extracurriculars. Jo vaig fer ambdues i estan molt bé atès que t'ajuden a accedir al mercat laboral amb facilitat. Són 12 crèdits i unes 280 hores, però pots fer-ne més. En el meu cas, vaig fer 700 més d'extracurricular. Sobre la possibilitat de fer autopràcticum, si t'ho busques segur que pots. Les condicions laborals dins de les pràctiques les considere satisfactòries, i no he tingut cap problema a realitzar contactes professionals.

Convertir a pdf (obri en nova finestra )
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies