Logo UVGrau en Geografia i Medi AmbientFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Taula Redona

  • 11 de març de 2024
Image de la noticia

Cap a una transició agroalimentària justa i inclusiva: Els mercats de proximitat en perspectiva de gènere.

És un honor convidar-los a la nostra pròxima taula redona titulada "Cap a una transició agroalimentària justa i inclusiva: Els mercats de proximitat en perspectiva de gènere"! Este esdeveniment es durà a terme el 22 de març a les 11.30 a l'aulari GH 5.4.

Uneix-te a nosaltres per a descobrir com podem fomentar una agricultura sostenible que promoga la igualtat de gènere i responga a les necessitats de les nostres comunitats de manera justa i solidària.

No et perdes esta oportunitat de contribuir a un canvi positiu en el nostre sistema agroalimentari! Marca la data en el teu calendari i acompanya'ns el 22 de març. T'esperem amb entusiasme! 🌱

 

-------

 

Es un honor invitarlos a nuestra próxima mesa redonda titulada "Hacia una transición agroalimentaria justa e inclusiva: Los mercados de proximidad en perspectiva de género"! Este acontecimiento se llevará a cabo el 22 de marzo a las 11.30 al aulario GH 5.4.

Únete a nosotros para descubrir como podemos fomentar una agricultura sostenible que promueva la igualdad de género y responda a las necesidades de nuestras comunidades de manera justa y solidaria.

No te pierdas esta oportunidad de contribuir a un cambio positivo en nuestro sistema agroalimentario! Marca la fecha en tu calendario y acompáñanos el 22 de marzo. Te esperamos con entusiasmo! 🌱

Imatges: