Logo UVGrau en HistòriaFacultat de Geografia i Història Logo del portal

  • Grau Història

Visions del patrimoni cultural. Disciplines i territori

l'Horta de València

Data: 22 de de novembre de 2019 de 09:30 a 18:30. Divendres.

 

Lloc de realització: Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història

 
Descripció:

En aquesta jornada, especialistes de la Universitat de València i representants de les institucions responsables del patrimoni cultural valencià, mostren la seua opinió sobre el present, passat i futur dels estudis patrimonials en el territori. Es pretén donar a conéixer la importància de la multidisciplinarietat en els estudis relacionats amb la posada en valor i la conservació del Patrimoni Cultural en el territori. Afavorir la creació de sinergies entre les diferents àrees de coneixement que investiguen en aquest àmbit a la Universitat de València. Així com l’impacte dels estudis desenvolupats entre els diferents actors dins de la institució i el seu suport als agents territorials com són museus o ajuntaments, Diputació, Conselleria o altres entitats compromeses amb la tutela del Patrimoni.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història, el Departament de Química Analítica, el Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i gestió, el Màster en Arqueologia i Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies