
El dimecres 12 d'abril es celebra la II Jornada d'Estudiants de Ciències Gastronòmiques.
Organitzada pels estudiants del Grau en Ciències Gastronòmiques i la Facultat de Farmàcia, la II Jornada ens porta moltes activitats interesants en el món de la gastronomía. Colaboren per portar a terme l'activitat diverses entitats com l'Escola Superior de l'Oli d'Oliva (EVCATA), Bodegas Hispano+Suizas, D. Carlos Gómez-Senent López de Lapaella.net i DEALDE alquiler material hosteleria.
El programa és el següent:
9.45-10.00 h. Inauguració. Aula AF 15B
- D. Juan Carlos Moltó Cortés. Degà de la Facultat de Farmàcia
- D. Juan Antonio Castaño Castaño. Delegat de Primer Curs del Grau en Ciències Gastronòmiques.
- D. Luis Daroqui Plaza. Delegat de Segon Curs del Grau en Ciències Gastronòmiques.
10.00-11.30 h. Tast d'oli d'oliva. Escola Superior de l'Oli d'Oliva (EVCATA). Aula AF 15B
11.30-11.45 h. Descans
12.00-13.30 h. Tast de vins. «Bodegas Hispano Suizas». Aula AF 15B
15.00-17.00 h. Showcooking. D. Carlos Gómez-Senent López. Lapaella.net. Hall de la Facultat de Farmàcia.