Logo de la Universitat de València Logo Grup d'Investigació en Mediació i Arbitratge (MedArb) Logo del portal

.

Grup d'Investigació en Mediació i Arbitratge (MedArb)

Llista de Vídeos

Jornada Internacional "20 años Reforma Procesal Penal" (Argentina).
Intervenció de Carmen Azcárraga Monzonís en el Congrés Internacional: L'herència després del reglament (UE) sobre successions mortis causa: qüestions controvertides i problemes pràctics d'aplicació. Col·legi Notarial de València, 23 de Març de 2018.
Intervenció de Pablo Quinzá Redondo en el Congrés Internacional: L'herència després del reglament (UE) sobre successions mortis causa: qüestions controvertides i problemes pràctics d'aplicació. Col·legi Notarial de València, 23 de Març de 2018.
Intervenció de Guillermo Palao Moreno en el Congrés Internacional: L'herència després del reglament (UE) sobre successions mortis causa: qüestions controvertides i problemes pràctics d'aplicació. Col·legi Notarial de València, 23 de Març de 2018.
El defensor del client bancari i la mediació extrajudicial
Facultat de Dret. Octubre 2017 - Intervenen:
Ana Isabel Blanco. Ajudant Doctor de la Universitat de València
Mª Emilia Casar Furió. Contractada Dr. de la UPV. Especialitat Dret d'Assegurances.
Belén Andrés Segòvia. Investigadora. Programa Atracció de Talent.
Adela Serra Rodríquez
Conferència Magistral de la Dra. Silvia Barona Vilar, d'Espanya, titulada "La Audiencia Preliminar en el Proceso Civil y su Importancia", durant la seua participació en el XIV Congreso Panameño de Derecho Procesal celebrat a Panamà a l'agost 2017, esdeveniment anual organitzat pel Instituto Colombo Panameño de Derecho Procesal, ICPDP en Panamà.
Conferència Magistral del Dr. Carlos Esplugues, de Espanya, titulada "La Cooperación Judicial Internacional: Su Trascendencia en Nuestro Tiempo", oferta durant la seua participació en el XIV Congreso Panameño de Derecho Procesal, celebrat a Panamà en agost 2017, event anual organitzat pel Instituto Colombo Panameño de Derecho Procesal, ICPDP en Panamà.
Conferència Magistral de la Dra. Silvia Barona Vilar, d'Espanya, titulada "Importancia de los Métodos Alternos de Solución de Conflictos", durant la seua participació en el XIV Congreso Panameño de Derecho Procesal celebrat a Panamà a l'agost 2017, esdeveniment anual organitzat pel Instituto Colombo Panameño de Derecho Procesal, ICPDP en Panamà.
Entrevista a la Dr. Carlos Esplugues Mota, Catedràtic de Dret Internacional Privat de la Universitat de València, Espanya, durant el Congrés Internacional "Los nuevos retos de la justicia penal en México", organitzat del 28 al 30 de novembre de 2016, per el Centro de Investigaciones Silvio Zavala, en la Universidad Modelo, Campus Mérida (Mèxic).
Entrevista a la Dra. Dra. h.c. Silvia Barona Vilar, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València, Espanya, durant el Congrés Internacional "Los nuevos retos de la justicia penal en México", organitzat del 28 al 30 de novembre de 2016, per el Centro de Investigaciones Silvio Zavala, en la Universidad Modelo, Campus Mérida (Mèxic).
El Professor Titular de Dret Internacional Privat en la Universidad de Castilla-la Mancha reflexiona sobre la inclusió d'un Tribunal Internacional d'Inversions en l'Acord de Lliure Comerç entre la Unió Europea i Canadà.
Entrevista la Dra. Dra. h.c. Silvia Barona Vilar, Catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València (Espanya) i membre del claustre docent del Màster, sobre temes d'actualitat jurídica en el Canal 10 d'Hondures.
SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Març (25/03/2015): Arbitratge i mediació per la protecció dels usuaris de serveis bancaris client de banca