Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Projecte Certified Professional Climate Kik

Acrònim

-

Descripció

Resultats del projecte paneuropeu "Certified Professional"

 Els creadors de canvis necessiten reconeixement públic: proporcionem els conceptes adequats per a descriure i avaluar les competències dels creadors de canvis!

Les competències dels creadors de canvis reeixits han sigut el focus del nostre projecte conjunt Certified Professional durant els últims anys. El consorci paneuropeu engloba a EIT Climate-KIC, la iniciativa líder en innovació climàtica a Europa, Provadis School of International Management and Technology a Frankfurt, Alemanya i la Universitat de València, Espanya. Analitzem la literatura més recent, debatem descripcions adequades de competències amb experts de la teoria i la pràctica i identifiquem indicadors d'acompliment per a fer tangible el complex constructe “competència”. Els marcs de competències que desenvolupem s'han provat amb més de 200 participants de tota Europa i més enllà.

 

Pot descarregar alguns resultats del projecte ací:

Fullet d'introducció: Donar forma al canvi: competències per a futurs sostenibles
El fullet resumeix els resultats clau d'un projecte paneuropeu pluriennal sobre les competències dels creadors de canvis. Es descriuen el PERQUÈ, el QUIN i el COM.

Marc de competències d'innovació de sistemes
Les innovacions de sistemes són necessàries per a fer el canvi social necessari per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU. Els marcs de competències d'innovació de sistemes descriuen les competències rellevants i els indicadors d'acompliment potencial.

Estudi de mercat: cobertura de les competències del marc de CP en l'anàlisi d'anuncis d'ocupació i expedients de candidats
Les competències dels creadors de canvis estan guanyant importància. L'estudi de mercat descriu com les competències transversals rellevants per a tots els creadors de canvis ja estan integrades hui en els anuncis de treball de hui.

Article: Determinants de les intencions conductuals cap a una certificació professional
Avaluar el coneixement és fàcil; avaluar les competències basades en resultats de projectes de la vida real no ho és. L'article descriu el raonament darrere de l'enfocament desenvolupat d'avaluació i certificació.

Connecte's amb nosaltres per correu electrònic:

-Christoph Auch, EIT Climate-KIC; christoph.auchclimate-kic.org
- Prof. Dr. José M. Peiró, Universitat de València; josemaria.peiroivie.es
- Prof. Dr. Hannes Utikal, Escola de Tecnologia i Gestió Internacional de - Provadis; Hannes.utikalprovadis-hochschule.de

Data d'inici
2016 Juny
Data de finalització
2019 Desembre