institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Elegit el guanyador del 19é Premi Demetrio Ribes

  • November 30th, 2023
Cartell del premi

D. Pablo Marco Dols ha sigut guardonat amb el 19é Premi Demetrio Ribes pel seu treball Un siglo de transporte urbano en Castelló. Historia del transporte público en la capital de la Plana.

El Jurat de la denovena edició del Premi d'Investigació Demetrio Ribes, nomenat pel vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, es va reunir el passat 8 de novembre de 2023 per a definir el guanyador del premi.

En aquesta ocasió el jurat estava format pels següents membres:

  • Sr. Vicente Moscardó Gil, enginyer de camins, canals i ports. Demarcació de València del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports.
  • Sr. Vicent Esteban Chapapría, catedràtic del Departament d'Enginyeria i Infraestructures dels Transports de la Universitat Politècnica de València.
  • Sra. Dolores Romero Muñoz, directora del programa CEHOPU-CEDEX, Centre d'Estudis Històrics d'Obres Públiques i Urbanisme, CEHOPU, Centre d'Estudis i Experimentació d'Obres Públiques.
  • Sr. Adrià Besó Ros, doctor en Història de l'Art i professor titular del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

El Sr. Luis Arciniega García, director de la Càtedra Demetrio Ribes va actuar com a moderador i president del Jurat sense vot.

Publicació de la resolució.