institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Impartida amb èxit la formació en gestió de qualitat per als serveis socials de la Càtedra SPVSS

  • Web and Marketing Unit
  • March 13rd, 2024
Mans rodejants figuretes de fusta amb forma humana

Des de la Càtedra Interuniversitària del Sistema Públic de Servicis Socials s'ha impartit la formació el mes d'octubre i novembre titulada "La Gestió de Qualitat com a Ferramenta d'Avaluació i Millora en Serveis Socials".

Este curs, impartit per la Doctora Laura Esteban, va oferir a les persones participants una aproximació de diversos aspectes essencials de la gestió de qualitat, des de la planificació estratègica fins a l'avaluació de resultats, al llarg de les seues 20 hores de duració.

Els continguts del curs van abordar una àmplia gamma de temes, des dels conceptes bàsics de la gestió de qualitat fins a la presentació de ferramentes pràctiques dissenyades per a millorar els serveis socials. Entre els temes tractats es van trobar la planificació estratègica, la participació de grups d'interés, la gestió per processos i el seguiment d'indicadors.

En concloure la formació, es va realitzar una enquesta dirigida als participants amb la finalitat d'avaluar el seu grau de satisfacció, el compliment d'expectatives i l'aprofitament del curs. Els resultats obtinguts van revelar nivells excel·lents de satisfacció i una valoració positiva en múltiples aspectes del programa formatiu.