institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Jornada de Càtedres de Ciències i Tecnologia de la Universitat de València

  • April 12nd, 2024
Retrat fet amb microxips

Segon acte d'una sèrie d'activitats programades per a celebrar el XXX aniversari del programa de Càtedres Institucionals i d'Empresa de la UV (UVcàtedres).

Aquest segon acte de la sèrie commemorativa es focalitza en les càtedres de la Universitat de València en el sector de ciències i tecnologia, tindrà lloc el 18 d'abril a les 9.10 en el Saló de Graus Joan Pelechano de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE)

La inauguració de l'esdeveniment serà a càrrec de Mavi Mestre, Magnífica Rectora de la Universitat de València, seguida de la celebració d'una taula redona, en la qual es discutirà sobre “Les Càtedres universitàries com a instrument per al foment de la investigació i la transferència del coneixement.”

La taula redona estarà moderada per Olga Dénia, periodista de la Universitat de València i en ella participaran:

  • Carmen Botella Mascarell. Titular d'universitat. Càtedra de Bretxa Digital de Gènere.
  • Pablo Mir Gómez. Líder de l'Àrea de Programari en el departament de Cloud & Custom Applications de Capgemini España. Responsable de Capgemini per a la Càtedra.
  • Adrián Suárez Zapata. Ajudant Doctor del Departament d'Enginyeria Electrònica. Càtedra Würth EMC.
  • José Badia Valiente. Titular d'universitat. Director de la Càtedra AIMPLAS – UV.

La jornada es clausulará, després d'un tentempié, en l'avantsala del Museu de la ETSE on es mostraran els cartells de l'exposició de Càtedres de l'Àrea de Ciències i Tecnologia de la UV.

Més informació i inscripcions (http://esdeveniments.uv.es/go/uvcatedresciencias).