institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Jornada de formació d'entrenadors amb Lluís Riera

  • March 27th, 2023
Imatge de Lluis Riera

La tercera jornada de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket serà impartida per Lluís Riera. Es celebrarà en la pista central de L’Alqueria el dimecres 5 d'abril de 20:30 a 22:00 hores. El tècnic compartirà els seus coneixements sobre “Situacions d'atac i defensa en el 1x1 actual”.

La tercera jornada de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket, amb la Universitat de València, de la temporada 22-23, tindrà un protagonista que ja ha passat per aquestes jornades com ho és Lluís Riera. Se celebrarà dimecres que ve 5 d'abril. Com a novetat, aquells entrenadors que pertanguen a un club tindran un descompte sobre el preu de la inscripció.

El tècnic compartirà els seus coneixements sobre “Situacions d'atac i defensa en el 1x1 actual”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria des de les 20:30h a les 22.00.

Enguany tots els inscrits rebran de part de David Calero, col·laborador de la Càtedra, material digital relacionat amb la temàtica tractada en el clínic. I com és habitual, les hores continuaran sent vàlides per als cursos d'entrenadors de FEB i FBCV.

Sobre Lluís Riera

Riera és llicenciat en Matemàtiques i Psicologia. Amb 22 anys es va incorporar com a entrenador en les categories inferiors del Club Joventut Badalona. Amb el combinat júnior va ser triat millor entrenador d'Espanya en la temporada 2010-11. Des de 2011 a 2018 va formar part del cos tècnic del primer equip masculí, sent segon entrenador d'entrenadors com Salva Maldonado, Diego Ocampo o Carles Durán. Posteriorment va estar una temporada en Baskonia, on va ser segon entrenador de Pedro Martínez i Velimir Perasovic. En 2019 se'n va anar a Rússia per a ser segon entrenador de Joan Plaza en el Zenit de la VTB League. En 2020 tornava a Espanya per a assumir la banqueta del CB Tizona de la Lliga LEB Or, on continua actualment.

Inscripció

La inscripció per a aquest clínic ja està oberta amb un preu de 12 euros per al públic general i de 8€ per als entrenadors que siguen membres d'un club. Es pot dur a terme en el següent enllaç:

http://esdeveniments.uv.es/go/jornadas-de-formacion-de-la-catedra-de-baloncestolalqueria-del-basket-abril-2023

Servei d'informació gratuït

El Whatsapp de Formació d'Entrenadors, tornarà a facilitar la comunicació i la inscripción a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:

1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.

2. Escriu “entrenador” per a sol·licitar el servei.

3. Accepta les bases legals.