institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Jornades sobre el Pilar Europeu dels Drets Socials

  • November 17th, 2021
Image de la noticia

Aquesta jornada pretén obrir la reflexió i el debat sobre el paper de la Unió Europea com a agent de canvi, centrant-nos en el desenvolupament del Pilar Europeu de Drets Socials. Amb això, es pretén fomentar l'anàlisi aportant noves perspectives i aproximacions que permeten analitzar el paper de la Unió Europea i els enfocaments que en el seu paper com a subjecte internacional aporta al desenvolupament dels drets socials a través de les seues polítiques.

Les jornades es realitzaran durant dos dies, realitzant-se quatre ponències cada dia, amb les quals es pretén mostrar al públic no solament el desenvolupament del Pilar al llarg de la història de la integració, però també el seu contingut, els seus objectius i el seu impacte en la comunitat internacional.

Aquestes Jornades se celebraran en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València durant els dies 18 i 19 de novembre de 2021.

Es passarà un control d'assistència per a l'emissió del corresponent certificat. Per a això serà necessari acudir a un mínim de set conferències. Només complint aquest requisit, rebran el certificat.

Descarrega el programa en aquest enllaç.

Images: