institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d'Economia Col·laborativa i Transformació Digital organitza un webinar per a discutir sobre les noves possibilitats del teletreball

  • May 25th, 2020
Image de la noticia

El pròxim 28 de maig tindrà lloc el webinar “El teletreball post COVID, oportunitat o risc?”, un esdeveniment organitzat des de la Càtedra d'Economia Col·laborativa i Transformació Digital de la Universitat de València, en el qual es reflexionarà sobre com serà i com ha de ser el teletreball una vegada deixem arrere la crisi sanitària de la COVID-19.

Aquest webinar sobre el teletreball, organitzat amb el suport de la Fundació Las Naves de l'Ajuntament de València, comptarà amb experts en Dret del Treball com Miguel Rodríguez-Piñero, Lourdes Mella i Adrián Todolí, a més de la presència com a moderadora de la periodista de La Vanguardia Alicia Rodríguez de Paz.

En l'esdeveniment s'abordaran diverses qüestions, com el dret o l'obligació de teletreballar, els riscos per a la salut, els mecanismes de control i vigilància del treballador o el paper dels agents socials. Així mateix, s'exposaran propostes de regulació del teletreball.

L'accés a la sessió, que començarà a partir de les 11 hores del dia 28 de maig, és lliure i no requereix inscripció. Tan sols és necessari seguir aquest enllaç i triar un nom d'usuari per a poder veure i escoltar als participants.