institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú reuneix la seua Comissió Mixta

  • March 23rd, 2021
Imatge de la comissió

El 12 de març, ha tingut lloc, per mitjà de videoconferència, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En l'acte han estat presents, per part de la Universitat de València, la vicerectora d'Innovació i Transferència María Dolores Real García, el director de la Càtedra, el professor Joan Ramón Sanchis Palacio, i com a convidats, el director del Jardí Botànic Jaime Güemes i Elena Martínez, Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat. Per part de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball han participat José Vicente Soler, Director General d'Economia Sostenible, i Vicente Monfort, Subdirector General d'Anàlisi, Planificació i Coordinació Econòmica.

L'ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.

2. Proposta de Co-Direcció de la Càtedra.

3. Presentació i aprovació, si escau, de la memòria d'activitats realitzades en l'exercici de 2020.

4. Presentació i aprovació, si escau, del pla d'activitats i el pressupost per a l'exercici 2021.

5. Precs i preguntes.

Entre els acords adoptats, cal destacar l'elecció com co-director de la Càtedra a Jaime Güemes Heras.

La Comissió Mixta és l'òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l'aprovació de les línies d'actuació i pressupostos, així com del seguiment de l'execució de les activitats de la càtedra.