institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Empresa Familiar organitza un curs sobre Ocupació i Desenvolupament Professional en l’Empresa Familiar

  • October 16th, 2019
Image de la noticia

La Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València, juntament amb el servei d’UVocupació, inicia la primera edició del curs d’Ocupació i Desenvolupament Professional en l’Empresa Familiar. Aquest curs començarà el 8 de novembre de 2019 i serà impartit per professors de la Universitat de València i per col·laboradors i professionals externs, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat dels estudiants en les empreses familiars.

Aquesta primera edició del curs d’Ocupació i Desenvolupament Professional en l’Empresa Familiar té com a objectiu millorar els processos d’ocupabilitat dels estudiants en les empreses familiars, tenint en consideració que les empreses familiars representen el 66% de l’ocupació en Espanya (Institut de l’Empresa Familiar, 2015). El coneixement d’aquestes realitats permetrà que els professionals del futur tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, siga com a membres de famílies empresàries, o com a professionals aliens a la propietat que sàpiguen donar suport als processos de millora amb el necessari nivell d’empatia amb el projecte familiar.

El curs forma part de l’oferta del servei UVocupació, i per tant els crèdits poden ser convalidats en els graus de la Universitat de València. Es pot realitzar la preinscripció en el curs a través d’aquest enllaç.