institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-UV va presentar les seues activitats en el marc de Comic Barcelona

  • April 11st, 2019
Image de la noticia

Diumenge passat, 7 d'abril, la Càtedra d'Estudis del Còmic va presentar les seues activitats en el marc de Comic Barcelona, la 37a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

Van participar en el fòrum d'aquest esdeveniment, Josep Maria Cervera, Director Global de literatura infantil i juvenil del Grup SM, autor de diverses publicacions, apassionat del món de l'educació i de la generació de continguts educatius i culturals, i el professor Álvaro Pons, director de l'Aula de Còmic de la Universitat de València.

L'aula va ser creada amb l'objectiu de donar a conéixer les possibilitats del còmic com a llenguatge i mitjà de comunicació, indagar noves opcions creatives i reivindicar el seu paper fonamental en la cultura i l'art contemporani, tant des de la creativitat més trencadora com des de la vertebració de la cultura popular transmèdia.

En aquest fòrum van presentar el projecte de la Càtedra als afeccionats al còmic, detallant la filosofia que dirigirà aquesta càtedra institucional i les activitats previstes a curt i mitjà termini.