institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Ètica Empresarial IECO-UV proposa en Harvard difondre l’exemple de persones que governen les organitzacions amb lideratge ètic

  • July 31st, 2019
Image de la noticia

El debat, que acaba de ser publicat en el canal de YouTube de la Universidad Harvard, i que se celebrà en la seu del Real Colegio Complutense en Harvard, se centrà en com contribuir a millorar l’ètica en els negocis en un sentit positiu i d’excel·lència humana, contribuint així a la confiança en les organitzacions.

Aquesta setena edició dels Col·loquis Internacionals IECO-RCC ha portat per títol “Ethics and Trust Matter in Business: A tribute to the Legacy of Michael Hoffman”, en homenatge al pioner a escala mundial en temes d’ètica empresarial, el professor W. Michael Hoffman, mort recentment. Amb el seu exemple i més de 40 anys de treball, Michael deixa un legat per a promoure en les noves generacions a adoptar un veritable lideratge ètic.

L’edició d’enguany, celebrada el passat 4 d’abril, fou moderada per Danilo Petranovich, director de l’AAI, qui va realitzar una presentació de l’activitat. A continuació donà pas a la intervenció dels participants: Donna Hicks, professora de la Universidad Harvard; Dawn-Marie Driscoll, membre del Consell Assessor del Hoffman Center for Business Ethics de la Universidad Bentley; Jim Hackett, empresari i professor d’ètica empresarial en la Rice University; William Bowman, empresari i professor de lideratge en la Busch School of Business (CUA) i Fidel García-Guzmán, CEO de Guzman Global, empresa patrona de la Càtedra d’Ètica Empresarial IECO-UV.

Aquesta sèrie de col·loquis fou concebuda fa set anys pel professor Manuel Guillén, fundador i director de l’IECO i de la Càtedra d’Ètica Empresarial IECO-UV. Manuel és actualment Representant de la Universitat de València en el RCC en Harvard. Des de 2016, l’esdeveniment ha sigut coorganitzat i recolzat per l’Abigail Adams Institute de Cambridge. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la reflexió interdisciplinària sobre temes relacionats amb l’ètica empresarial i la confiança en les organitzacions entre acadèmics i professionals de l’àrea de Boston.

El col·loqui fou gravat pel servei audiovisual de la Universidad Harvard, i des d’aquesta setmana està disponible en el canal de YouTube d’aquesta prestigiosa universitat nord-americana.

També és possible accedir a les gravacions de les edicions anteriors dels col·loquis fent clic en aquest enllaç. Per a veure més imatges del seté col·loqui IECO-RCC es pot accedir a aquesta galeria.