institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra DACSA d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria convoca la vuitena edició dels seus premis als millors plans de viabilitat empresarial

  • June 30th, 2020
Image de la noticia

Ja s'ha publicat la Resolució de 9 de juny de 2020, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca la 8a edició dels premis als millors plans de viabilitat empresarial que puguen cristal·litzar en futurs negocis 2020-2021, organitzats per la Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari (Càtedra DACSA) de la Universitat de València.

L'objecte d'aquest concurs consisteix a premiar els millors plans de viabilitat empresarial realitzats per joves estudiants o persones titulades en estudis oficials de qualsevol de les Facultats i Escoles dels tres Campus (Blasco lbáñez, Burjassot i Tarongers) de la Universitat de València. La finalitat d'aquest premi és fomentar l'activitat emprenedora a la Universitat de València.

Els plans seran valorats per una Comissió Mixta de valoració nomenada per la Vicerectora d'Innovació i Transferència i composta per un número mínim de cinc persones de reconegut prestigi en el món empresarial. Aquesta Comissió Mixta valorarà les propostes a partir de la seua adequació a criteris com la idea de negoci i caràcters de l'emprenedor, la viabilitat general del projecte, el desenvolupament del pla de negoci (desglossat en Pla estratègic, Pla Comercial i de Màrqueting, Pla d'organització i RR.HH., Pla economicofinancer i Aspectes jurídic-legals), la responsabilitat social corporativa, sostenibilitat i impacte sobre l'entorn i, finalment, la vinculació de la idea de negoci amb la imatge del Grupo Maicerías Españolas - Arroz DACSA.

Aquesta edició té previst atorgar un primer premi de 1.000 euros, un segon premi de 750 euros, un tercer premi de 500 euros i un quart premi de 250 euros.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 22 de desembre de 2020. La Resolució del DOGV es pot veure ací, i les bases completes de la convocatòria es troben en aquest enllaç.